top of page
Medicorus tim stručnjaka

Medicorus tim stručnjaka

Naša je briga da za vas izaberemo samo najbolje iz područja ginekologije, porodništva i genetike

Stručnost. Briga. Povjerenje. 

Naša priča...

 

Tijekom liječničkog staža, a potom i specijalizacije iz ginekologije i porodništva imala sam priliku posjetiti i upijati znanja od nekolicine najpoznatijih stručnjaka u području ginekologije i porodništva kako u svijetu tako i kod nas.

 

Oduvijek smatram da svatko od nas ima pravo na najbolju moguću zdravstvenu skrb, čak i kad je ona teže dostupna, ponekad nažalost i nedostupna. Kao liječnica teško se mirim s tom spoznajom.

 

Ono što smatram nevjerojatno važnim jest da barem spoznaje o najnovijim postignućima, tehnologijama, dijagnostici te novim mogućnostima prevencije i liječenja koje postoje u svijetu budu uvijek i svima dostupne.

 

Kako bih našim trudnicama omogućila da, ukoliko to žele, mogu s visokom sigurnošću otkriti kromosomske anomalije već u najranijoj trudnoći bez rizika od neželjenog gubitka trudnoće, odlučila sam svim našim trudnicama omogućiti ono što bih voljela da je dostupno i u mojoj trudnoći, a u svijetu postoji već unazad nekoliko godina.

 

Izabrala sam Harmony test.

 

Tvrtka Medicorus preuzeta je od mnogo poznatije sestrinske tvrtke Medikor u kojoj sam i sama nekoć radila. Pod zajedničkim motom 'Kvalitetom do zdravlja' nastojim izabrati i nuditi usluge i proizvode koje smatram najboljim za vas.

 

Znanje, dobronamjernost, edukacija, mogućnost izbora, pristupačnost, dostupnost u svako doba i uvijek spremnost na razgovor misli su vodilje Medicorus tima.

 

Kolegica Mirna Merkler, uvijek nasmijana mlada magistra eksperimentalne biologije, kroz svoju edukaciju i prije rada u Medicorusu upoznala se sa svim detaljima Harmony testa.

 

S obzirom na moj rad u Klinici, kolegica Merkler najviše će surađivati s vama i nastojati vam uvijek biti dostupna. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih dvojbi i upita vezano za Harmony Prenatal test i osobno vam rado stojim na raspolaganju.

 

Dr. Tena Kovačević

 

 

 

 

Medicorus tim stručnjaka:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tena Kovačević, dr.med.

Specijalist ginekologije

i opstetricije

tena@medicorus.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mirna Merkler

magistra eksperimentalne

biologije

mirna@medicorus.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page